Mobil konténer

 • by

Mobil konténer bérlés, eladás, árak és információk

Ahhoz, hogy egy építkezés, vagy egy helyszíni munkafolyamat zavartalanul, biztonságosan, és balesetmentesen működjön, biztosítani kell a megfelelő munkakörülmények feltételeit a dolgozók számára. Ezen igények megoldására jött létre a konténer bérlés, vagy más néven a mobilkonténer bérlés piaca, amely az alábbi konténer épületekkel foglalkozik:

 • Raktárkonténer: A szerszámok, anyagok vagy berendezések helyszíni tárolására a tárolókonténer mobil raktárként működik.
 • Irodakonténer: Az irodai konténerek kényelmes és hordozható irodai környezetet biztosítanak a helyszíni munkaerő számára.
 • Szaniter konténer: Biztosítja a megfelelő higiéniát egy, a mellékhelyiség igényeinek megfelelő egészségügyi konténerként.
 • Öltöző konténer: Az öltözésre alkalmas és felszerelt konténerek biztonságos körülményeket biztosítanak dolgozók számára, arra hogy átöltözhessenek, és ruházataikat tárolhassák.
 • Porta konténer: A porta konténer mobil portás állomásként szolgál.
 • Őrkonténer: Az őrkonténerek hordozható őrfülkeként működnek a fokozott biztonság érdekében.
 • Étkező konténer: Az étkezőkonténerek ideiglenes helyszíni étkezőt hoznak létre, ahol a dolgozók részére szüneteket és étkezéseket tarthatnak ebben a helyiségben.
 • Technológia konténerek: Hűtőkonténerek, és egyéb elektromos berendezésként funkcionáló és átszerelt konténerek tartoznak ide.

Moduláris konténer épületek, raktárak, szaniterek és irodák helyszíni telepítéséhez

Ide soroljuk még azokat az  ideiglenesen felállított moduláris épületeket és telephelyeket is, amiket az építkezés (egyéb foglalkozási területeken is) során résztvevő szakemberek, építőmunkások, vállalkozók, generálkivitelezők és az adminisztratív részleg is hasznosításba vehetnek (ahogyan természetesen bármely más piaci terület is).

Ezek a konténer épületek már lehetnek több emeletesek, kapcsolódhatnak egymáshoz igény szerint és jellemzően már nem csak kiegészítő szerepet játszanak a munkafolyamatokban, hanem konkrét telephelyet lehet velük létrehozni, annak minden igényével.

1,  Fepobox konténergyártó szociális szövetkezet Telephely: Mikepércs (Hajdú-Bihar megye)

Hirdetés

Mobil konténerek (eladás, gyártás, hosszú távú bérlés) kiszállítással

A Fepobox konténergyártó szociális szövetkezet egyedi igényekre szabható, szállításra kész lakó- iroda- és szaniterkonténerek gyártásával foglalkozik.  A mobil konténerek értékesítése mellett azok kiszállítását és hosszútávú bérlését is ellátják országszerte.

mobil konténerek

Telefonszám: 06-20-413-9076

Árak és információk:

Mobil konténer szolgáltatásaik közé tartoznak: Ajánlatadás, értékesítés, szakmai segítségnyújtás, alkatrészellátás, karbantartás, szállítás, hosszútávú bérbeadás.

 

Raktárkonténer (mobil raktár)

A raktárkonténerek acélból készült, zárt, speciálisan áruk, termékek, egyéb anyagok, alkatrészek, gépek raktározásra tervezett konténerek, melyeket építkezéseken, gyárakban és kereskedelmi üzletekben is gyakran használnak.

2,  Térmester Kft. Telephely: Ócsa (Pest megye)

Hirdetés

40 és 20 lábas raktárkonténerek eladása, értékesítése (új és használt)

A Térmester Kft. 2008-óta foglalkozik konténerekkel, így jelentős tapasztaltunk lehetőséget nyújt arra, hogy bármiféle problémára gyorsan, hatékonyan tudjanak megoldást találni. Saját darus autóval tudják szállítani a konténereket a kívánt címre, az ország egész területén, rövid határidővel, akár 72 órán belül.

Raktárkonténer eladás

Telefonszám: 06-30-902-4879

Árak és információk:

Mobil konténer szolgáltatásaik közé tartoznak: A telephelyünk Ócsán található, ahol a használt és az új raktár konténereket bármikor megtekintheti!

 

A raktár-konténerek általában rekeszekkel és rögzítési pontokkal vannak felszerelve, és úgy lettek tervezve, hogy azok kültéren a különböző szélsőséges időjárási viszonyoknak kitéve is biztonságos helyet biztosítsanak a raktárban lévő áruk és egyéb értékek számára.

A raktár konténerek esetében a biztonságos zárrendszer még nagyobb hangsúlyt kap. A raktár konténerek középen kifelé nyíló kétszárnyú ajtóval ellátottak, melyet zárható rúdzár, és egyéb extra biztonsági zárral lehetnek felszereltek.

Egy alap raktárkonténer 1db középen szétnyitható kétszárnyú ajtót zárral, és egyéb elektromos felszereltséggel rendelkezik, melyek bővíthetőek kiegészítőkkel: extra biztonsági zárakkal feltörés ellen, extra elektromos felszereltséggel, és további polcrendszerekkel és ablakokkal.

Konténer típusok, méretek és súly

Mielőtt konténert bérelnénk, vagy vásárolnánk, mérjük fel mekkora teherbírású, vagy milyen szélességű konténerre van szükségünk, illetve az adott cégnél meg is érdeklődhetjük, hogy mekkora konténert ajánlanak számunkra az adott célra.

Típus Hosszúság (méter) Szélesség (méter) Magasság (méter) Tömeg (tonna)
6 lábas 1,9 1,75 1,8 0,5
8 lábas 2,438 2 2,221 0,7
10 lábas 2,991 2,438 2,591 1
15 lábas 4,550 2,2 2,26 1,3
20 lábas 6,058 2,438 2,591 2,2
40 lábas 12,192 2,438 2,591 3,7
40 lábas HC 12,192 2,438 2,9 3,9
45 lábas HC 13,5 2,438 2,9 4,2

Megjegyzések:

 • A HC a “High Cube” rövidítése, ami azt jelenti, hogy a konténer magasított.
 • A tömeg a konténer üres súlyát adja meg.
 • A konténerek méretei és súlyai szabványosítottak, de kis mértékben eltérhetnek a gyártótól függően.

Technológia konténerek

A technológiai konténerek olyan speciális kialakítású konténerek, úgynevezett gépházak, amelyek alkalmasak és átszerelhetőek elektromos és egyéb berendezésekhez például: kazánok, és transzformátorok.

technologiai-kontenerek

Irodakonténer (mobil iroda, tárgyaló)

Legyen az egy építkezés, vagy bármely gazdasági ágazatban dolgozó cég fix, vagy ideiglenesen kialakított telephelye, szükségessé válhat egy irodai konténer rendelése az irodai munkafolyamatok lokális biztosításához.

irodakonténer

Az irodakonténerek moduláris, szállítható irodák, melyeket konténerekből alakítanak ki. Különböző méretben és konfigurációban kaphatók, és ideiglenes vagy állandó irodai megoldásként is használhatók.

Mielőtt irodakonténert bérelnénk, vagy vásárolnánk mérjük fel mekkora létszámú személy fogja használni a konténert, milyen évszakban, és hogy milyen időtávra lesz szükség rá, és ezt követően határozzunk meg egy szükséges alapterületet is.

Irodakonténer felszereltsége

Irodakonténer bérlés és vásárlás során egyaránt szükségünk lehet irodai bútorokra és kiegészítőkre (például: tárgyaló asztal, számítógép asztal, görgős szekrény, irodai támlás szék, görgős szék, mágnes tábla, fogas, polc, szekrény, fűtőtest, légkondicionáló, egyéb kiegészítők és felszereltség), ezért több cég esetében ezek kölcsönzésére, vagy akár megvásárlására is van lehetőség.

Irodai konténerek extra szolgáltatással

Vannak teljes évben használható irodakonténerek, melyek szigeteltek, fűthetőek, és kiépített klímával is rendelkezhetnek. Ezen kívül van lehetőség arra is, hogy meghatározzuk, hogy hova kívánjuk elhelyezni a konténer ablakait, és az ajtóit. Irodakonténerek rendelkezhetnek mosdó részleggel is. Ezeket az extra szolgáltatásokat érdemes vásárlás előtt megérdeklődni az adott cég honlapján.

Irodakonténer fajták

 • Irodai standard konténer 1-2 fő: 1 db bejárati ajtó, 1 db ablak panel, kiépített elekrtomos hálózat.
 • Irodai standard konténer 3-4 fő: kiépített villamos hálózattal, 1db bejárati ajtó, 1 vagy 2 db ablak panel
 • Iroda konténer beépített szaniterrel (wc részleg):  irodából nyíló szaniter részleg (egy vagy több wc fülke, kézmosó, tükör, bukó ablak); iroda (bejárati ajtó, ablakok).
 • Irodai konténer beépített szaniterrel (wc- és zuhanyfülkével): Irodából nyíló szaniter részleg (egy vagy több db wc fülke, kézmosó, tükör, bukó ablak, egy vagy több zuhanyfülke, bojler); iroda (bejárati ajtó, ablakok).
 • Egyéb kialakítású, funkciójú és több személy befogadására alkalmas

Irodakonténer ára

 • Új irodakonténerek:  2.000.000 Ft és 5.000.000 Ft közötti tartományban találhatóak.
 • Használt irodakonténerek ára: A használt irodakonténerek 500.000 Ft és 2.000.000 Ft közötti áron vásárolhatók meg. Az ár itt is függ a konténer méretétől, állapotától, a belső berendezéstől és a felszereltségtől.
 • Irodakonténer bérlés ára: Az irodakonténer bérlés jó megoldás szezonális megoldásokhoz. A bérleti díj napi 5.000 Ft és 20.000 Ft között mozog az igényelt paraméterek szerint.

Szaniterkonténer bérlés-vásárlás

Szaniterkonténer bérlésére vagy vásárlására akkor kerülhet sor, amikor egy építkezés, vagy egy telephely helyszínén, nem áll rendelkezésre tisztálkodási lehetőség, vagy mellékhelyiség sem a dolgozók, és a személyzet részére.

szaniter konténer

Szaniterkonténerek vásárlása és bérlése előtt mérlegelendő szempontok

 1. Győződjünk meg arról, hogy meg hány személy fogja használni az adott konténert. A piacon léteznek több személyes szaniterkonténer is, illetve egy-két személyesek is.
 2. Nézzük meg, hogy milyen nemű személyek fogják használni a szaniterkonténert. Ha nők és férfiak is fogják használni, érdemes férfi-női külön bejáratú szaniterkonténer választanunk, legyen az egy toalett, vagy akár egy zuhanyrészleg.
 3. Fogja-e mozgássérült használni a wc konténert, vagy a zuhanyrészleget? Amennyiben igen, akkor érdemes akadálymentes szaniterkonténert bérelnünk, mely kapaszkodókkal és egyéb biztonsági felszereltséggel van ellátva.

Szaniterkonténer típusai, felszereltsége

Mint a többi konténer esetében is kérhetünk egyedi igényeknek megfelelő felszereltségű, nagyságú szaniterkonténert. Ezt az adott cég honlapján keresztül érdeklődjük meg, hogy foglalkoznak-e egyedi kivitelezéssel.

A bérlés során több szaniterkonténer közül lehet választani, íme néhány példa ezek közül:

 1. Több wc kabinból álló szaniterkonténer: bejárati ajtó, wc kabin/kabinok, kézmosó, tükör, piszoár, fűtőtest, egyéb elektromos felszereltség
 2. Férfi-Női Wc-konténer külön bejárattal: két külön bejárat férfiak és nők részére, wc kabinok, tükör, kézmosó, polc, piszoár (férfi részlegen), fűtőtest, egyéb elektromos felszereltség
 3. Zuhannyal és wc-vel ellátott szaniterkonténer: wc kabin/kabinok, zuhanyfülke/fülkék, kézmosó/kézmosók, piszoár, bojler, fűtőtest, egyéb elektromos felszereltség
 4. Férfi-női külön bejáratú wc-és zuhanykonténer: külön bejárat az adott részlegbe, zuhanykabin, wc kabin, kézmosó, pisoár(férfi részleg), bojler, fűtőtest, egyéb elektromos felszereltség
 5. Zuhanykonténer (wc-részleg nélkül): zuhanykabinok, kézmosók, bojler, tükör, fűtés, egyéb elektromos felszereltség
 6. Kétfülkés wc szaniterkonténer, külön bejárattal: két külön bejárat a wc fülkékbe: wc, kézmosó, tükör, fűtőtest, egyéb elektromos felszereltség
 7. Akadálymentes wc szaniterkonténer mozgássérültek részére: kerekesszékben való megközelítési lehetőség/ 365 fokban való megfordulási lehetőséggel, kifelé nyíló ajtók, melyek nagyobb mérettel rendelkeznek, wc mellett két rögzített kapaszkodóval, optimalisan elhelyezett mosdókagylóval és beszerelt vészhívóval.
 8. Egy wc fülkés szaniterkonténer – mobil wc, toalett: wc, kézmosó, tükör, világítás, egyéb kiegészítők

Szaniterkonténerek ára

 • Új szaniterkonténerek ára: Általánosságban 2.000.000 Ft és 5.000.000 Ft között mozog.
 • Használt szaniterkonténerek ára: 500.000 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig (a konténer állapotától és felszereltségétől függően).
 • Szaniterkonténer bérlés ára: A bérleti időtartamától és a felszereltségtől, a kiszállítás helyszínétől függően napi 5.000 Ft és 20.000 Ft között lehet.

 

Őrbódé / Őrkonténer/ Biztonsági konténer

Az őrbódé vagy őrkonténerek éjjeliőrök, őröknek, biztonsági szolgálat személyzete számára kialakított konténerhelyiség. Az őrkonténerek 1 vagy több fő tartózkodására is alkalmasak, így a kisebb méretűek 5′, 8′, 10′ lábasak, a nagyobbak pedig lehetnek akár 16′, 20′ lábasak is.

 • Használt őrkonténer vásárlási ára: 700.000 Ft-tól.
 • Új őrkonténer vásárlása esetén: közelítőleg 1.000.000 Ft-tól

Őrkonténerek, vagy őrbódé ablakai rendelhetőek biztonsági ráccsal, az átláthatóság miatt az ajtók- a többi konténer ajtópaneleitől eltérően – szintén üvegezettek lehetnek.

A piacterek, gyártók és szolgáltatók adatait összevetve:

 • Őrkonténer bérlési ára: Az árak változóak lehetnek, attól függően hogy az ár tartalmazza-e az őrkonténerhez bérelt bútordarabokat és egyéb felszereltségeket 2700 Ft/nap-tól.
 • Őrkonténerhez bérelhető kiegészítők: asztal, görgős szék, fogas, szemetes, légkondicionáló, egyéb felszereltségek.
 • Őrkonténerek alap tartalma: 1db bejárati ajtó (ráccsal, vagy anélkül), 1 vagy 2 db ablakpanel (biztonsági ráccsal, vagy anélkül), hőszigetelés, kiépített villamos energia hálózat, fűtőtest, szaniter részleg- egyedi esetekben.

Portakonténer

A portakonténerek felépítése, területe és felszereltsége is nagyban hasonlít az őrkonténerhez, így lényegében csak a funkciójukban térnek el egymástól.

 

Portakonténer ára

A portakénterek bérlési és vásárlási árai az őrkonténerekkel megegyező árfekvésben találhatóak.

Öltöző konténer

Öltöző konténer bérlése abban az esetben merülhet fel, amennyiben nincs az adott építkezéshez, telephelyhez közeli öltözésre alkalmas zárt tér. Az öltözőkonténert építőmunkások, és más személyzet is hasznosíthatja. A kijelölt öltöző alkalmas arra, hogy átöltözzenek, és értékeiket elzárva tarthassák.

Öltöző konténerek felszereltsége

Öltözőkonténerek bérlése esetén bútorokat is bérelhetünk az öltözőhöz. Az öltözőkonténerek egyéni igények szerint a következő bútorokat tartalmazhatják: öltözőszekrény, öltöző pad, fogas, szemetes, fűtőtest/légkondicionáló, poroltó készülék, egyéb elektronikai felszereltség.

Étkezőkonténer

Étkezőkonténer elengedhetetlen lehet abban az esetben, amennyiben távol az agglomeráció (pl: építkezés, cég telephely) egy gyors higiénikus, zárt megoldásra van szükség. Mint a többi konténer esetében is különböző konténer méretek közül választhatunk, attól függően hány személy fogja az adott helyiséget használni.

Étkező konténerek ára

A piacterek, gyártók és szolgáltatók adatait összevetve:

 • Használt étkező konténer ára: 700.000 Ft-tól.
 • Új étkező konténer ára: közelítőleg 1.000.000 Ft-tól
 • Bérlési ár: Megközelítőleg napi/1000 Ft árban bérelhetünk étkezőkonténert, viszont ez az ár nem foglalja magában a bútorok bérlését, sem a szállítást.
 • Minimum bérlési idő: A cégeken belül változhat, általánosságban véve ez az idő 30 nap.

Étkezőkonténerhez tartozó felszereltség

Az étkezőhöz bérelhetünk étkezőbútorokat is, amik a következőket foglalhatják magukba: étkező asztal/asztalok, étkező szék/székek, hűtőszekrény, mikrohullám, hulladékgyűjtő, fogas, egyéb felszereltség.

Mobil konténerek alkalmazási területei

Számos iparág és gazdasági ágazat használ moduláris mobil konténereket, különböző célokkal és időtávra.

 • Építőipar: Ideiglenes telephelyek létrehozására az építkezés alatt: pihenő, öltöző, étkező, szaniter, raktár, és az adminisztrációs blokkok kialakításához.
 • Egészségügy: Mobil kórházak és klinikák építésére
 • Oktatás: Mobil iskolák építésére
 • Katasztrófavédelem: Ideiglenes szállások és menedékhelyek építésére
 • Sportegyesületek: Tárolóhelyiségek és öltözők építésére
 • Mezőgazdaság: Erőgépek és termények tárolására
 • Kereskedelem: Jegypénztárak és egyéb adminisztrációs helyek
 • Irodák és munkaterületek: Hordozható irodaként, pihenőhelyiségként alkalmazhatóak.
 • Kiskereskedelmi vállalkozások: Pop-up üzletek, kávézók, standok létrehozásához

Honnan tud mobil konténereket bérelni, és megvásárolni? 

 • Használt mobilkonténereket kereskedőkön keresztül
 • Online piactereken, aukciós, apróhirdető oldalakon
 • Gyártóktól és márka képviseletektől, forgalmazóktól, viszonteladóktól
 • Daruzással és emelési munkákkal foglalkozó cégektől

 • Fepobox konténergyártó szociális szövetkezet: Hajdú-Bihar megye + országosan
 • Térmester Kft.: Pest megye + országosan
 • Hirdetők szolgáltatási területe: Budapest, Pécs, Baja, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Sopron, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.

Bérelhető hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com

Kapcsolódó tartalmak:

Mobil kerítés

Mobilkerítés vásárlás és bérlésA mobilkerítések könnyen tárolhatóak, felállíthatóak, szállíthatóak és rugalmasan elhelyezhetőek bármely évszakban és helyzetben is az építkezés bármely területén. Ideiglenes kerítés bérlés, eladás

Sitt csúszda

Sitt csúszda, sitt ledobó, törmelék csúszdaA sitt csúszda biztonságos és hatékony megoldás az építési törmelékek eltávolításához, amelyet magánemberek és vállalatok is bérelhetnek, vagy megvásárolhatnak. Sitt csúszda bérlés és eladás