Mobildaru eladó

Eladó mobildaruk vásárlása

Eladó mobildaru

 

Mobil daru vásárlásának előnyei

Amikor az építőcsapatnak napokat vagy heteket kell várnia egy statikus daru felállítására, ott a mobildaruk gyors és rugalmas átállást felállítást kínálnak.

Hirdetés

Eladó mobildaruk, és darus autók

A Gobal Kertransz Kft. Északkelet – Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb autódarus vállalkozása. Teljes rugalmassággal, maximális megoldó és segítőkészséggel, több éves múltjából eredően magas szakmai rutinnal, hozzáértéssel, biztonsággal és magas minőségű szolgáltatással áll az új és meglévő partnerei számára!

Eladó autódaruk Gobal Kertransz Kft (1)

Árak és információk:

Eladó daruk megtekintése >>

Telefonszám: 06-20-574-5003

Email: gobal@gobal.hu

  Szolgáltatási terület: Észak Magyarország, és Országosan

A Gobal Kertransz Kft. a BorsodChem Zrt. területén található telephelyén is nap, mint nap széles gépparkkal, és eladó autódarukkal (Demag, Grove, Liebherr, stb.) áll rendelkezésre megrendelői részére.

 

Nem csak építőipari, hanem egyéb nehéz terhek emelésére is alkalmas gép, amely gyors helyváltoztatásra is képes. Az eladásra kínált mobildaruk hamar visszahozhatják az árukat.

Hirdetés

Mobildaruk, munkagépek importálása

A Munkagepbeszerzes.hu széles körű termékválasztékkal megbízható megoldást kínál út- és mélyépítő vállalatok, bányászati és egyéb ipari cégek számára. A munkagépbeszerzés területén a közel 10 éves szakmai múltnak köszönhetően a vásárlás teljes menetét végigkíséri a kiválasztástól a szállításig. A jelenleg kínált eladó mobildaruk és autódaruk között megtalálható márkák: Terex, Faun Tadano, Demag, Grove.

Munkagépek beszerzése, kategóriák
Weboldal és további információk: Munkagépek megtekintése >>

Telefonszám: 06-20-912-7066

Telefonszám: +49 1 632 585 846

Email: info@munkagepbeszerzes.hu
A kínálatban különböző kapacitású és gyártmányú gépek (pl: rakodók, traktorok, földmunkagépek és daruk) mellett a piaci igényekre reagálva gumiabroncsok és kanalak széles választéka is megtalálhatóak.

 

Az eladó használt mobildaruk árai átlagosan

Különböző piacterek, és használt mobildarukkal foglalkozó hirdető oldalakon kínált mobildaruk árairól összevetve elmondható, hogy:

átlagosan egy használt mobildaru ára a 3.000.000 forint és akár 450.000.000 forint között is mozoghat. Gyártási évüket tekintve pedig megtalálhatóak a negyvenéves modellek is, egészen a páréves darukig.

Ismertebb mobildaru márkák

Ismertebb, és keresett márkák

GROVE mobildaru

Grove GMK4100L-1 mobildaru

Liebherr mobildaru

Tadano mobildaru

Tadano GT-1200XL-2 mobildaru

Demag mobildaru

Demag AC 250-5 mobildaru

Hol van lehetősége eladó új, vagy használt mobildarukat vásárolni?

  • Használt mobildaruk vásárlása közvetlenül az üzemeltetőktől
  • Mobildaruk beszerzése munkagép kereskedőkön keresztül
  • Használt mobildaruk az online piactereken, aukciós, apróhirdető oldalakon
  • Új mobildaruk vásárlása márka képviseletektől, forgalmazóktól és viszonteladóktól

További információk:

  • A mobildarukkal együtt érdemes a eladó autódaruk kínálatát is figyelembe venni a szükséges hatótáv és kapacitás tekintetében.
  • Amennyiben túl magasnak bizonyulnak az új, vagy használt eladó mobildaruk árai, viszont továbbra is szüksége lenne az általuk nyújtott megoldásra, úgy érdemes lehet mobildaru bérlés szolgáltatást igénybe venni az adott feladatra.
  • További tippek és információk a daru vásárlással kapcsolatban: Daru értékesítés és vásárlási tanácsok.

Hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com