Bemutatkozás

Az oldalról

Az oldal alapvető szolgáltatásai:

  1. Ismeretterjesztő és leíró tartalmak, amely a téma és piac iránt nyitott látogatóknak és érdeklődőknek készülnek.
  2. Döntéshozatal támogatása a témákba rendezett aloldalakon leírt információkon keresztül, amelyek a konkrét megoldást keresőket segítik.
  3. A releváns és kapcsolódó szolgáltatók megjelenítése hirdetés formájában a szolgáltatóknak és a konkrét megoldást nyújtó cégek részére ad hasznos jelenlétet.

Az oldal látogatói

Az oldalt rendszeresen látogatják intézmények, gyárak, infrastruktúra-fejlesztő, ingatlanfejlesztők, magasépítő, generálkivitelező, építkezési, útépítési és hídépítési, gépészeti szerelő, energetikai és szállítmányozó cégek, akik konkrét célfeladatra keresnek megbízható megoldást.

Részletesen:

1, Érdeklődők a logisztikában és építőiparban is megtalálható emelőgépek és munkagépek iránt, akik kíváncsiak az olyan jellegű újdonságokra és innovációkra, amelyek a kiállításokon tekinthetőek meg. Számukra lettek létrehozva a következő aloldalak:

2, Cégek és megoldásokat keresők, akik a generálkivitelezés, logisztika, ingatlanfejlesztés, építkezés, rakodás területére keresnek kölcsönözhető emelőgépeket, és információkat és kapcsolatok után kutatnak annak érdekében, hogy megfelelő szolgáltatást találjanak. Ezért a megfelelő döntéshozatal támogatásához, mint egyfajta előtájékoztatásként jöttek létre az alább aloldalak:

3, Tanulni vágyók és a munkáltatók, akik meglévő munkaállományuk képesítéséhez szükséges a megújult képzési rendszerekben eligazodniuk, és megválasztani a megfelelő vizsgát. Számukra születtek az alábbi aloldalak:

4, Gépek üzemeltetői, akik szeretnék felújítani, átépíteni, modernizálni, szervizelni emelőgépeiket, illetve azoknak kötelező felülvizsgálatát is elvégezni. Számukra nyújt leíró információkat az alábbi aloldalak:

5, Eladók-vásárlók, akiket segít egyrészről a piacterek adatai alapján a használt gépek árainak átlagolása, másrészről az ismertebb márkék vagy típusok bemutatása szemléltetve külső forrásból származó videókkal azokat. Ezek az aloldalak a következőek:

6, Vezetők, építkezők és szakemberek számára íródik a hasznos tudnivalók és sajtóanyagok szponzorált tartalmakat összefoglaló rovat, amely hasznos mindazok számára, akik naprakészek akarnak maradni a daru, építőipar legújabb fejleményeivel, és az ahhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokat tekintve, és segítséget nyújthat számukra ezen kapcsolódó szolgáltatások felfedezése:

A tartalmakról

Tartalmak és vizuális elemek:

  1. Az ismeretterjesztő leírások mindegyike saját szellemi tulajdon, míg a videók, képek külső forrásból származnak. Ennek okán a tartalmaknak csak rövid, egy-két mondatos része idézhető és minden esetben azokra hivatkozni kell.
  2. A hirdetésekben szereplő képek, videók és leírások minden esetben a hirdető szellemi tulajdona, így azok felhasználása tilos.

Hirdetések

Hirdetett szolgáltatások és reklámok relevanciája: Csak olyan szolgáltatók hirdetései jelennek meg az oldalon, amelyek megoldást tudnak nyújtani és relevánsak a téma iránt érdeklődők számára.

A hirdetések gondosan kerülnek beillesztésre az adott oldalba, annak érdekében, hogy azok a tényleges szolgáltatást keresőknek érthető megoldást jelentsenek. Erről ad bővebb információt az alábbi aloldal:

Az oldalt Tóth Gergely vezeti, írja és szerkeszti: tothgergely@mechepit.com