Toronydaru eladás

Az eladó toronydarukról (Liebherr, Potain, FM Gru, Terex, San Marco)

Az eladó toronydaruk leírásai árak, és márkák tekintetében.

eladó toronydaru

Toronydaru vásárlásának előnyei

Toronydarut akkor érdemes vásárolnia, ha már van gyakorlata ezen a téren. Ha hosszú éveken keresztül és huzamos időre bérelt toronydarukat, és van lehetősége jó szervizzel, és kezelőkkel helyettesíteni az addig bérelt szakszerű munkaerőt, akkor biztosan hamarabb megtérül a vásárlás.

NEW TOWER Kft. Telephely: Budapest (Pest megye)

Hirdetés

Eladó FM GRU 1250 Cty toronydaru

A NEW TOWER Kft. eladásra kínálja jó állapotban lévő FM Gru toronydaruját. A daru ideális választás építkezésekhez, ipari létesítményekhez és egyéb projektekhez. A daru megbízható, hatékony és könnyen karbantartható.

Elado_ GRU 1250 Cty toronydaru

ALAPADATOK

  • Márka: FM GRU
  • Típus: 1250 Cty  
  • Gémkinyúlás: 50 m
  • Horogmagasság: 42 m
  • Teherbírás: 6.000 kg
  • Évjárat: 2006
  • Állapot: Működőképes, jó állapotban

Ár: 16.500.000 Ft

ELÉRHETŐSÉGEK

Telefonszám: 06-30-932-8439

Cím: Budapest, XIII. kerület

Email: newtower2016@gmail.com

 Aktív hirdetés

 

NTZ Kft. Telephely: Sopron (Győr-Moson-Sopron megye)

Hirdetés

Liebherr alulforgó toronydaruk adásvétele

Az NTZ Kft. már 12 éve a Liebherr alulforgó toronydaruk adás-vételével, beszerzésével, bérbeadásával, szállításával, szerelésével, és karbantartásával segíti ügyfelei hatékony munkavégzését. Akár új, akár használt Liebherr darut keres, munkatársaik segítenek megtalálni az igényeinek és büdzséjének megfelelő darut. A megvásárolt darukat igény szerint szállítják, és a későbbiekben is szakmai szerviz hátteret tudnak biztosítani.

Liebherr alulforgó toronydaru adásvétele

Telefonszám: 06-30-689-1330

Email: info@ntzbau.com

További információk: NTZ Kft. cégprofiljának megtekintése

Aktív szolgáltatóNTZ Bau logo

 

Eladó toronydaruk ára

A kereskedelmi platformokon közzétett árak alapján egy használtan eladó toronydaruk ára 3.000.000 forint és 120.000.000 forint között mozog, amely magában foglalja a legfrissebb egy-két éves gyártmányú és az akár harminc éve használt modelleket is.

A legjobb használt toronydaru vásárlást az jelenti, ha jó áron, és maximum 1-2 építési feladatban használt újszerű darut tud vásárolni. A piacterek hirdetései között találhatóak önszerelő és járműves toronydaruk is.

Új toronydaruk vásárlására márkakereskedésektől, viszonteladóktól, forgalmazóktól van lehetőség, melyek hosszútávú szervizt és tanácsadást és korszerű kiegészítőket is nyújtanak igény szerint.

A legtöbb esetben a hazai toronydaru márkák forgalmazói maguk is darukat üzemeltetnek és szolgáltatnak, ezért ezek a cégek megfelelő tapasztalattal rendelkezhetnek, hogy megbízható technikai háttérnek bizonyuljanak a későbbiek folyamán.

Egy új toronydarunak az árszámítása rugalmasabb folyamat, mint a piacterek már konkrét kínálata, ahol nincs lehetőség az igények pontosítására, vagy tartozékok vásárlására a hirdetőtől.

Az új gépek esetében korszerű kiegészítőket, személyre szabott megoldásokat is vásárolhat és egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban is.

Jellemző toronydaru márkák

A toronydaru gyártók mind nagy tapasztalattal, technikai és piaci ismeretekkel bírnak az építőipar és anyagmozgatás területén. Daruikat a piaci igényekre szabva és legkorszerűbb biztonsági előírások mentén alkotják meg.

Toronydaru márkák és szerkezetek bemutatása videókon keresztül.

LIEBHERR lapos tetős toronydaru

Liebherr – 1000 EC-B 125 Litronic lapos tetejű toronydaru

A Liebherr egy svájci székhelyű családi vállalkozás, mely 1949-ben alakult. A Liebherr a daruk mellett építőipari gépeket, repülőgép-alkatrészeket és hűtőgépeket is gyárt. Toronydaruik széles skálát fednek le, a kis mobil daruktól a nagy teherbírású toronydarukig. A Liebherr a minőségi anyagok és a precíz gyártástechnológia garanciája.

POTAIN önszerelő toronydaru

Potaine Igo T85

A Potain (Manitowoc Crane Group) francia székhelyű cég, mely 1928 óta gyárt toronydarukat. A Potain a toronydaruk piacán vezető szerepet tölt be, innovatív megoldásairól és megbízható daruiról ismert. Kínálatukban önmagukban szerelhető daruk, gyorsan szerelhető daruk és darukocsik is megtalálhatók.

FM Gru önépítő toronydaru

FM Gru 727 RBI FD gyorsszerelő toronydaru

Az FM Gru olasz székhelyű cég, mely 1968-ban alakult. Az FM Gru a toronydaruk mellett építőipari gépeket is gyárt. Toronydaruik kompakt méretükről és könnyű szerelhetőségükről ismertek. Az FM Gru a hatékony és kedvező árú daruk gyártója.

TEREX toronydaru

TEREX toronydaruk

A Terex (Terex Corporation) amerikai székhelyű cég, mely 1933-ban alakult. A Terex a daruk mellett anyagmozgató gépeket, bányászati berendezéseket és építőipari gépeket is gyárt. Toronydaruik robusztusak és sokoldalúak.

SAN MARCO toronydaru

San Marco önszerelő – önépítő toronydaru

A San Marco olasz székhelyű cég, mely 1972-ben alakult. A San Marco a toronydaruk gyártására specializálódott. Kínálatukban a gyors önépítő daruk is megtalálhatók melyek megbízhatóak és versenyképes áron értékesítenek.

Eladó toronydarukat hirdető cégeket

Kattintson rá az adott pontra és megjeleníti az elérhetőségeket, vagy pedig listázza a találatokat a kis ikonra kattintva.

  • NEW TOWER Kft.: Budapest (Pest megye)
  • NTZ Kft.: Sopron (Győr-Moson-Sopron megye)
  • További, az eladó toronydarukat kínáló hirdetők feltöltése folyamatban.

Hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com