Sitt csúszda bérlés és eladás

 • by

Sitt csúszda bérlés és eladás: Profi és igényes megoldások az építési törmelékek eltávolításához

A sitt csúszda biztonságos és hatékony megoldás az építési törmelékek eltávolításához, amelyet magánemberek és vállalatok is bérelhetnek, vagy megvásárolhatnak.

A sittcsúszdák (törmelékcsúszda, sittledobó) az építkezések és bontások során fellépő törmelék eltávolításának egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja. A sitt csúszdák ma már jellemzően műanyag csövek, amelyek az épületről egy konténerbe vagy teherautóba vezeti a törmeléket.

A sitt csúszdák használata megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a törmelék eltávolítását, és segít megelőzni a munkahelyi balesetek előfordulását.

Mely épületek típusokhoz alkalmazhatóak a sitt csúszdák, más néven törmelékcsúszdák?

 • Egylakásos épületek és családi házak
 • Két és annál több lakásos épületek
 • Közösségi lakóépületek
 • Szállodák és szálló jellegű épületek
 • Hivatali épületek
 • Nagy- és kiskereskedelmi épületek
 • Közlekedési és hírközlési épületek
 • Ipari épületek és raktárak
 • Szórakoztató, közművelődési, oktatási és egészségügyi célú épületek

A sitt csúszda bérlés, vásárlás előnyeiről

A sittcsúszdáknak számos előnye van az építkezések és bontások során, legyen szó vásárlásról, vagy bérlésről.

 • Biztonságos: A törmelékcsúszdák használatával a törmelék nem esik szabadon, ami csökkenti a munkahelyi balesetek kockázatát.
 • Hatékony: A sitt csúszdák segítségével a törmelék gyorsan és könnyen eltávolítható, ami növeli a termelékenységet.
 • Kíméletes: A sittelvezető csúszdák használata kíméletesebb az épülethez, mint a szabadon eső törmelék, ami csökkenti a károk kockázatát.
 • Figyelemfelkeltő: Színének köszönhetően könnyű észrevenni, így biztonságos távolságból is látható a környezetben tartózkodók számára.
 • Egyszerűen használható: A sitt csúszdát a megfelelő helyre kell rögzíteni, majd a törmeléket a beöntő garaton keresztül kell beönteni a csőbe. A törmelék a csőben lefelé csúszik, és a konténerbe vagy teherautóba érkezik.
 • Rugalmas: A csúszdák mérete és iránya is változtatható, ezért könnyen alkalmazhatóak különböző helyszíneken is. Nincs merőleges irányú megkötöttsége a bedobó és kiérkező nyílás között, ezért rugalmasan alakítható ki a ledobó pálya.
 • Erős: Az elemek rendkívül erősek és törésállóak, így nem kell aggódni az élettartamukkal kapcsolatban sem.
 • Méretezhető: A pár métertől akár 35-40 méter magasságig is felépíthetőek biztonságosan.

Honnan tud rendelni sitt csúszdákat?

A sittcsuszda.hu Magyarország vezető törmelékcsúszda szakértője, kölcsönzője és viszonteladója. Az ország egész területén (Budapest, Tatabánya, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Békéscsaba, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Debrecen) a piacon a legkedvezőbb árak mellett teljes körű szolgáltatást nyújt a a sittledobó csúszda rendszerek ki- és elszállításában, szakszerű telepítésben, és felmérésben egyaránt, amelyet magánemberek és cégek is egyaránt igénybe vehetnek.

A legkisebb családi háztól kezdve a legmagasabb épületekig bármilyen épületre telepíthetők a sitt csúszdáik, amelyek mellé sittes konténert is biztosítanak igény szerint.

Kiváló minőségű sittledobó csúszdáik segítségével akár 35-40 méter magasságból is dolgozhat. A csúszdákat ablaknyílásba, állványra, mellvédre, attikafalra, parapetre, lapostetőre vagy korlátra is rögzítheti.

Hirdetés

Árajánlatkérés sitt csúszda bérlésre, illetve vásárlásra

 

Vásároljon, vagy kölcsönözzön a Sittcsúszda Group Kft.-től törmelékcsúszdákat, sitt csúszdákat építkezéséhez, és szabaduljon meg a gondtól a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldással.

Teljes információk:

Prezentáció:

Telefonszám:

Email:

 

A törmelékcsúszda, sittledobó mellé rendelhető extra szolgáltatások

A sittcsúszdák rendelése során számos olyan extra szolgáltatást rendelhet meg,  amely növeli a munkabiztonságot és gördülékenyebbé teszi a munkavégzést is.

 

Sittes konténer bérlés és rendelés Budapest területén

Megrendelt konténer

Sittes konténer bérlés ipari méretű építkezésektől kezdve egészen a legkisebb családi házig Budapest kerületeibe. Konténer rendelés esetén a konténeres autó akár 8 órán belül Önnél lehet, ráadásul külön díj felszámítása nélkül a konténer 7 napig is Önnél maradhat. Sitt konténer rendelésről bővebben >>

 

Mobilkerítés bérlés, vásárlás a rakodási hely gyors és biztonságos elkerítéséhez

Mobilkerítés méretei

A mobilkerítések számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos kerítésekkel szemben, például könnyen mozgathatók és telepíthetőek, és viszonylag olcsók, ezért egyaránt érdemes lehet bérelni, vagy külön megvásárolni is. Az össze- és szétszerelést egyetlen ember is elvégezheti különösebb erőfeszítés nélkül. Mobilkerítés bérlés és vásárlásról bővebben >>

 

A cikket szponzorálta a Sittcsúszda Group Kft.