Traktor daru eladás

Eladó traktorra szerelhető daruk vásárlása

Darus traktorok, traktorra szerelhető daruk, kiközelítők, három pontra szerelhető daruk általános gazdasági és kereskedelmi előnyeiről.

Traktorra szerelhető rakodó daru

 

Traktor daru vásárlásának előnyeiről

A mezőgazdasági és erdészeti traktor daruk sokoldalú és hatékony eszközök, amelyeket számos feladatra használhat. A megfelelő típusú darut kiválasztva és a biztonsági előírásokat betartva a mezőgazdasági daruk biztonságosan és hatékonyan használhatók.

A traktorra szerelhető rakodó daruk tökéletes megoldást nyújtanak a mezőgazdasági, faipari termékek, alapanyagok rakodásához, rönkök fogására, takarmányok, vetőmagok és zsákok emelésre is. A daruk különböző típusúak, teherbírásúak és eltérő funkciókkal rendelkeznek, melyet a vásárlás előtt érdemes egyeztetni.

Hirdetés

Traktor daruk, erdészeti és mezőgazdasági rakodó daruk

A mezőgazdaság és erdészeti munkákban dolgozó traktorokhoz tökéletes megoldásokat kínál a HYAB Daruszerviz Kft. által képviselt és forgalmazott JONSERED, LOGLIFT, BIGAB, HIAB márkák. Értékesítés, szerviz, alkatrészellátás, egyedi jármű felépítmények (alumínium, acél) gyártása darufelszereléssel.


Részletek: Traktor daruk (közelítők, rakodó és szállító felépítmények) >>

Telefonszám: 06-56-429-793

Email: info@hyab.hu

Telephelyek: Szolnok, Üllő és Cserszegtomaj
Magas műszaki színvonalú termékeink piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza. Az egész országra kiterjedő szervizhálózattal és nagy szakértelemmel állunk ügyfeleik rendelkezésére.

 

A használtan eladó traktorra szerelhető daruk árairól

A mezőgazdasági és az erdészeti traktor daruk ára a típustól, a teherbírástól és a funkcióktól függően változik. A kisebb, egyszerűbb daruk néhány százezer forintba kerülnek, míg a nagyobb, összetettebb daruk több millió forintba kerülnek.

Felszereltség és gyártási év függvényében egy eladó traktorra szerelhető daru ára átlagosan 200.000 forint és 1.500.000 forint körül mozog. Az alacsonyabb ártartományban a több éve használt típusok, míg a magasabban az újak, vagy újszerűek találhatóak.

A mezőgazdasági darukat is rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megelőzhető legyen a meghibásodásuk. A karbantartási feladatok közé tartozik a szivattyúk, a hidraulikus csövek és a daru szerkezeteinek ellenőrzése.

Szerkezeti megoldások

A traktor mint vontató jármű tökéletes és erős megoldást nyújt a farmokon és az erdőkben is. Hatékony munkatárssá alakítható bármilyen mezőgazdasági, erdészeti, akár építőipari emelési feladatokban.

Szerkezeti megoldásaikat tekintve lehetnek:

 • Vontatott traktor daruk, melyek szállításra alkalmas pótkocsival együtt kaphatóak különböző konstrukciókban. Ezek lehetnek különböző kisebb-nagyobb szállító kocsik, rakoncás felépítmények, kiközelítő kocsik. Mobilak, szállíthatóak, átszerelhetőek rönkfogó kanalakkal, markoló fejekkel, és horgokkal is kiegészíthetőek.
 • Farhoz rögzített traktor daruk, melyek a traktor farához kerülnek rögzítésre, stabilitását a talpalások biztosítják, és működésük helyhez kötöttek (pl: hárompontos).
 • Speciális traktor daru felépítmények, átépítések. Ezek a hidraulikus daruk a traktorra kerülnek egyedi módon felépítve és felszerelve, ezért ez esetben már darus traktorokról beszélhetünk. Mobilis, precíz, nagy erejű megoldások.

Működésük bemutatása részletesebben az alábbi videókban megtekinthetőek:

Darus traktor

JCB traktorra szerelt Palfinger daru

Traktorhoz kiközelítő pótkocsi daruval

Traktorhoz rögzített BINDERBERGER kiközelítő pótkocsi daruval

Félpótkocsira szerelt rakodódaru traktorokhoz

DL AgroMaster félpótkocsira szerelt rakodódaru traktorokhoz

Z daru traktorhoz markolóval

FARMA BIGAB Z daru traktorhoz markolóval

Három pontra szerelhető traktor daru

(Krpan hárompontra szerelhető fardaru traktorra)

A 3 ponton rögzíthető daruk jó lehetőség azoknak, akik nehéz tárgyak emelésére és mozgatására keresnek költséghatékony és sokoldalú megoldást az építőiparban, a mezőgazdaságban és más iparágakban.

A hárompontos daruk három ponton rögzülnek a traktorhoz: az első pont a traktor első tengelyén, a második pont a traktor hátsó tengelyén, a harmadik pont pedig a traktor karosszériájában. A darut a traktor hidraulikus rendszerével működtetik.

A leggyakoribb három pontra szerelhető típusok a következőek

 • Egyszerű: Ezek nagyon egyszerű szerkezetek, melyek függőlegesen használhatóak, például zsákemelésre. Általában kisebb teherbírásúak, mint a többi típusú háromponton rögzíthető daruk.
 • Kombinált: Függőlegesen és vízszintesen is irányíthatóak. Általában a legnagyobb teherbírásúak, mint a többi típusú háromponton rögzíthető daruk.
 • Professzionális: Ezek nagyon rugalmas daruk, amely a farhoz rögzítettek. A márkától és típustól függően akár képes a gém hosszan a traktor elé is behajolni, és szinte bármilyen adapterrel felszerelhető.

A három ponton rögzíthető daruk különböző típusúak, különböző teherbírásúak és számos előnnyel rendelkeznek

 • Könnyen mozgathatók: A három ponton rögzíthető darukat a traktorral együtt mozgatni lehet, ami megkönnyíti a használatukat különböző helyeken.
 • Költséghatékonyak: A hárompontos daruk általában olcsóbbak, mint más típusú daruk.
 • Sokoldalúak: Számos feladatra használni lehet, ami megtakaríthatja a pénzt, mivel nem kell több gépet vásárolnia különböző feladatokhoz.

A hárompontra szerelhető daruk használata során fontos betartani a biztonsági előírásokat

 • Csak képzett és jogosult személyek használhatják 
 • Megfelelően karbantartott állapotban lehet használni.
 • A vonatkozó szabályoknak és előírásoknak megfelelően használható

Honnan tud vásárolni traktorokhoz készült darukat és különböző adaptereket?

 • Márkakereskedésektől és gyártóktól
 • Mezőgazdasági munkagépekkel foglalkozó kereskedésektől
 • Traktorokra szakosodott daru és emelőgép boltoktól
 • Használt gép kereskedőktől
 • Agrárhirdető oldalakon
 • Aukciós, és apróhirdető oldalakon keresztül

 • HYAB Daruszerviz Kft.: Szolnok, Üllő, Cserszegtomaj
 • Eladó traktor darukat kínáló hirdetők feltöltése folyamatban az alábbi területeken: Budapest, Tatabánya, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Békéscsaba, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Debrecen.

Kapcsolódó:

Bérelhető hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com