Traktor daru eladó

Eladó traktorra szerelhető daruk vásárlása

Traktorra szerelhető rakodó daru

 

Traktor daru vásárlásának előnyeiről

A mezőgazdasági és erdészeti traktor daruk sokoldalú és hatékony eszközök, amelyeket számos feladatra használhat. A megfelelő típusú darut kiválasztva és a biztonsági előírásokat betartva a mezőgazdasági daruk biztonságosan és hatékonyan használhatók.

A traktorra szerelhető rakodó daruk tökéletes megoldást nyújtanak a mezőgazdasági, faipari termékek, alapanyagok rakodásához, rönkök fogására, takarmányok, vetőmagok és zsákok emelésre is. A daruk különböző típusúak, teherbírásúak és eltérő funkciókkal rendelkeznek, melyet a vásárlás előtt érdemes egyeztetni.

Hirdetés

Traktor daruk, erdészeti és mezőgazdasági rakodó daruk

A mezőgazdaság és erdészeti munkákban dolgozó traktorokhoz tökéletes megoldásokat kínál a HYAB Daruszerviz Kft. által képviselt és forgalmazott JONSERED, LOGLIFT, BIGAB, HIAB márkák. Értékesítés, szerviz, alkatrészellátás, egyedi jármű felépítmények (alumínium, acél) gyártása darufelszereléssel.


Részletek: Traktor daruk (közelítők, rakodó és szállító felépítmények) >>

Telefonszám: 06-56-429-793

Email: info@hyab.hu

Telephelyek: Szolnok, Üllő és Cserszegtomaj
Magas műszaki színvonalú termékeink piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza. Az egész országra kiterjedő szervizhálózattal és nagy szakértelemmel állunk ügyfeleik rendelkezésére.

 

A használtan eladó traktorra szerelhető daruk árairól

A mezőgazdasági és az erdészeti traktor daruk ára a típustól, a teherbírástól és a funkcióktól függően változik. A kisebb, egyszerűbb daruk néhány százezer forintba kerülnek, míg a nagyobb, összetettebb daruk több millió forintba kerülnek.

Felszereltség és gyártási év függvényében egy eladó traktorra szerelhető daru ára átlagosan 200.000 forint és 1.500.000 forint körül mozog. Az alacsonyabb ártartományban a több éve használt típusok, míg a magasabban az újak, vagy újszerűek találhatóak.

A mezőgazdasági darukat is rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megelőzhető legyen a meghibásodásuk. A karbantartási feladatok közé tartozik a szivattyúk, a hidraulikus csövek és a daru szerkezeteinek ellenőrzése.

Szerkezeti megoldások

A traktor mint vontató jármű tökéletes és erős megoldást nyújt a farmokon és az erdőkben is. Hatékony munkatárssá alakítható bármilyen mezőgazdasági, erdészeti, akár építőipari emelési feladatokban.

Szerkezeti megoldásaikat tekintve lehetnek:

 • Vontatott traktor daruk, melyek szállításra alkalmas pótkocsival együtt kaphatóak különböző konstrukciókban. Ezek lehetnek különböző kisebb-nagyobb szállító kocsik, rakoncás felépítmények, kiközelítő kocsik. Mobilak, szállíthatóak, átszerelhetőek rönkfogó kanalakkal, markoló fejekkel, és horgokkal is kiegészíthetőek.
 • Farhoz rögzített traktor daruk, melyek a traktor farához kerülnek rögzítésre, stabilitását a talpalások biztosítják, és működésük helyhez kötöttek (pl: hárompontos).
 • Speciális traktor daru felépítmények, átépítések. Ezek a hidraulikus daruk a traktorra kerülnek egyedi módon felépítve és felszerelve, ezért ez esetben már darus traktorokról beszélhetünk. Mobilis, precíz, nagy erejű megoldások.

Működésük bemutatása részletesebben az alábbi videókban megtekinthetőek:

Darus traktor

JCB traktorra szerelt Palfinger daru

Traktorhoz kiközelítő pótkocsi daruval

Traktorhoz rögzített BINDERBERGER kiközelítő pótkocsi daruval

Félpótkocsira szerelt rakodódaru traktorokhoz

DL AgroMaster félpótkocsira szerelt rakodódaru traktorokhoz

Z daru traktorhoz markolóval

FARMA BIGAB Z daru traktorhoz markolóval

Három pontra szerelhető traktor daru

(Krpan hárompontra szerelhető fardaru traktorra)

A három ponton rögzíthető daruk jó lehetőség azoknak, akik nehéz tárgyak emelésére és mozgatására keresnek költséghatékony és sokoldalú megoldást az építőiparban, a mezőgazdaságban és más iparágakban.

A hárompontos daruk három ponton rögzülnek a traktorhoz: az első pont a traktor első tengelyén, a második pont a traktor hátsó tengelyén, a harmadik pont pedig a traktor karosszériájában. A darut a traktor hidraulikus rendszerével működtetik.

A leggyakoribb három pontra szerelhető típusok a következőek

 • Egyszerű: Ezek nagyon egyszerű szerkezetek, melyek függőlegesen használhatóak, például zsákemelésre. Általában kisebb teherbírásúak, mint a többi típusú háromponton rögzíthető daruk.
 • Kombinált: Függőlegesen és vízszintesen is irányíthatóak. Általában a legnagyobb teherbírásúak, mint a többi típusú háromponton rögzíthető daruk.
 • Professzionális: Ezek nagyon rugalmas daruk, amely a farhoz rögzítettek. A márkától és típustól függően akár képes a gém hosszan a traktor elé is behajolni, és szinte bármilyen adapterrel felszerelhető.

A három ponton rögzíthető daruk különböző típusúak, különböző teherbírásúak és számos előnnyel rendelkeznek

 • Könnyen mozgathatók: A három ponton rögzíthető darukat a traktorral együtt mozgatni lehet, ami megkönnyíti a használatukat különböző helyeken.
 • Költséghatékonyak: A hárompontos daruk általában olcsóbbak, mint más típusú daruk.
 • Sokoldalúak: Számos feladatra használni lehet, ami megtakaríthatja a pénzt, mivel nem kell több gépet vásárolnia különböző feladatokhoz.

A hárompontra szerelhető daruk használata során fontos betartani a biztonsági előírásokat

 • Csak képzett és jogosult személyek használhatják 
 • Megfelelően karbantartott állapotban lehet használni.
 • A vonatkozó szabályoknak és előírásoknak megfelelően használható

Honnan tud vásárolni traktorokhoz készült darukat és különböző adaptereket?

 • Márkakereskedésektől és gyártóktól
 • Mezőgazdasági munkagépekkel foglalkozó kereskedésektől
 • Traktorokra szakosodott daru és emelőgép boltoktól
 • Használt gép kereskedőktől
 • Agrárhirdető oldalakon
 • Aukciós, és apróhirdető oldalakon keresztül

 • HYAB Daruszerviz Kft.: Szolnok, Üllő, Cserszegtomaj
 • További területeken szolgáltatók hirdetéseinek feltöltése folyamatban: Budapest, Tatabánya, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Békéscsaba, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Debrecen.

Kapcsolódó:

Bérelhető hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com