Erdészeti daru eladás

Eladó erdészeti daruk vásárlása (FARMA, HIAB, LOGLIFT, JONSERED)

Eladó erdészeti darukat számos forrásból lehet vásárolni, így az erdőgazdálkodási cégek, gépkölcsönzők, forgalmazók, gyártók, magánemberek, és aukciós portálok kínálatában is jellemzően elérhetőek az erdészeti darus kiközelítő kocsik, rönkszállítók, z daruk, pótkocsik, rakoncás felépítmények, fülkék, rönkfogó kanalak és rotátorok.

Az erdészeti daruk olyan rakodódaruk, amelyeket az erdőgazdálkodásban használnak faanyag szállítása, emelése és mozgatása céljából. Az erdészeti daruknak is többféle szerkezeti konstrukciója létezik, ezért a vásárláskor körültekintően kell választani a jelenlegi és jövőbeli feladatok szerint.

Eladó erdészeti daru ára (használt)

A piacterek adatai alapján egy használtan eladó erdészeti daru ára 300.000 forint és 14.000.000 forint között alakulhat, teljesítmény, márka és állapot függvényében.

Találhatóak magasabb értékű erdészeti daruk is, melyeket kompletten a szállító járművel (harvester, forvarder, teherautó, traktor) együtt kínálnak akár teljesen újszerű állapotban.

A kereskedelmi felületeken hirdetett eladó erdészeti daruk közül legidősebbek akár húsz évesek is lehetnek, míg az újabbak már az idei évből is származhatnak. A legújabbakat márkakereskedésektől szerezheti be.

Erdészeti daru vásárlásának előnyei

Az erdészeti daruk segítségével a munkafolyamatok gyorsabban és biztonságosabban elvégezhetőek (rönkök, faanyagok, nyers, vagy egyéb készáru mozgatása, előkészítése).

 • Hatékonyabbá teszi a fakitermelést: Segítségével a fákat gyorsabban és könnyebben lehet szállítani és rakodni.
 • Javítja a munkabiztonságot: Használata lényegesen csökkenti a balesetek és sérülések kockázatát.
 • Csökkenti a farakodással járó költségeket: Az erdészeti daru kezelője is képes akár teljesen egyedül nagy mennyiségű fát rakodni.

Az erdészeti darukba történő befektetés hálás, gyors, és költséghatékony megoldás, amely viszonylag hamar megtérül. Ezek a daruk átszerelhetőek, így kapcsolódó jellegű mezőgazdasági feladatokat is elláthat ezen a téren.

HYAB Daruszerviz Kft. (Szolnok, Üllő, Cserszegtomaj)

Hirdetés

Erdészeti és hulladékgazdálkodási rakodódaruk, tartozékok

A fa emeléséhez és szállításához megbízható és erős partnerre van szükség. A HYAB Daruszerviz Kft. által képviselt és forgalmazott JONSERED erdészeti és hulladékrakodó daru, LOGLIFT erdészeti rakodódaru, a FARMA erdészeti daru és rakoncás közelítő pótkocsi, valamint a HIAB erős rönkfogó kanalai biztosan hosszútávú segítői lesznek! Értékesítés, szerviz, alkatrészellátás, egyedi jármű felépítmények (alumínium, acél) gyártása darufelszereléssel.

Loglift HIAB erdészeti daru
További részletek:

Telefonszám: 06-56-429-793

Email: info@hyab.hu

Telephelyek: Szolnok, Üllő és Cserszegtomaj
“Magas műszaki színvonalú termékeink piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza. Az egész országra kiterjedő szervizhálózattal és nagy szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.”

 

Learn Virtual Europe Kft. (Gyöngyös)

Hirdetés

Erdészeti daru szimulátor bérlés, vásárlás, és ingyenes gyakorlási lehetőségek oktatási céllal

Magánemberek és cégek  előzetes bejelentkezést követően a helyszínen (Gyöngyös) ingyenesen kipróbálhatják az erdészeti darus teherautó, döntőgép (harveszter), kihordó (forvarder)  szimulátorokat, melyek segítik a meglévő munkaállomány, valamint a leendő kezelők képzését. A szimulátorokat lehet bérelni, illetve megvásárolni is.

Darus rönkszállító teherautó
Döntőgép (harveszter)
Kihordó és közelítő (forvarder)

A Learn Virtual Europe Kft. szakemberei azon dolgoznak hogy az Ön igényei szerinti virtuális oktatási megoldásokat elérhető áron szállítsanak Önnek!

Teljes információk:

Telefonszám:

Email:

A Tenstar platform professzionális munkagép-szimulátorok széles választékát kínálja, öt területre osztva: szállítmányozás, építőipar, mezőgazdaság, erdészet és közlekedés.

 

Erdészeti daruk kategóriái

Az erdészeti darukat többféle kategóriába sorolhatók a felépítményük, a darujuk típusa és a teherbírásuk alapján. A felépítmény alapján megkülönböztethetők a következő típusok:

1. Pótkocsira szerelt erdészeti daruk

A kiközelítő kocsival rendelkező, vagy pótkocsira, vagy félpótkocsira, rakoncás kocsira szerelt erdészeti daruk lényege, hogy praktikusan alkalmasak a fák szállítására is, ezért a fák rakodása során egyszerűen be és kiemelhetőek a fatörzsek és rönkök is. Ebben a kategóriában a szerkezeti megoldások sokrétűsége és funkciógazdagsága megtalálható, így léteznek távirányítós, belső és külső fülkés konstrukciók is. A pótkocsit rögzíteni lehet traktorhoz vagy egyéb arra alkalmas járműhöz is.

FARMA erdészeti daru

FARMA C 4,6S G2 erdészeti daru

(A FORS MW a legnagyobb erdészeti daruk és pótkocsik gyártója Európában. A termékcsalád elnevezése Farma márkanévvel rendelkezik, és 1992 óta gyártják. A cég svéd tulajdonban van és üzemelteti, de a gyártás az észtországi Talin közelében zajlik. A Farma kínálata nagyon széles, és az alkalmi tűzifatermelők számára kínál gépeket a professzionális fakitermelő cégekig és üzemeltetőkig.)

2. Teherautóra szerelhető erdészeti rakodódaruk

A teherautóra szerelt, vagy erdészeti darusautók nagyobbak, erősebbek, és a szállítási kapacitásuk is általában nagy, ebből fakadóan előnyük egyben hátrányuk is lehet, amennyiben a szállító jármű  számára a terep túlságosan nehezen hozzáférhető, vagy egyéb erdei környezet akadályozza az teherautó mozgását. Ezért is gyakoriak a kétlépcsős fa rakodások, ahol első lépcsőben az erdei terepről szállítják be a rönköket egy lerakathoz, majd pedig onnan daruzzák fel azokat a szállító járműre.

LOGLIFT erdészeti daru

LOGLIFT 18Z erdészeti daru

(A LOGLIFT erdészeti daruk (alapítva 1966-ban, 1988-ban csatlakozott a Hiabhoz) tartósak, és új biztonsági és kényelmi szabványt kínálnak a HiVision™ vezérlőrendszerrel, amelyet a következő generációs erdészeti darukezelők számára szabtak.)

JONSERED erdészeti daru

JONSERED erdészeti daru

(A JONSERED-et Svédországban alapították már 1833-ban (1978-ban csatlakozott a Hiabhoz), és a hulladék és újrahasznosítás szegmensében a kemény munkához tervezett újrahasznosító darukat kínálja.)

3. Traktorhoz rögzíthető erdészeti daruk

KRPAN

Traktorokhoz rögzített erdészeti daruk (pl: három pontra szerelhető daruk) esetében a traktor és a letalpalók biztosítják a stabilitást, ezért akár pótkocsi nélküli változatban is kaphatóak. Ezek a daruk általában kisebbek és könnyebbek, szállításuk egyszerű (daru farán), alkalmazásuk letalpaláskor már helyhez kötött.

(A PIŠEK-Vitli KRPAN céget 1977-ben alapították, és ma az egyik legelismertebb vállalat az erdészeti gépiparban. Zászlós termékünk az erdészeti csörlő. A gyártási programban egyéb erdészeti gépek is szerepelnek, mint például darus erdészeti pótkocsik, rönkhasítók, tűzifafeldolgozók, futószalagos körfűrészek, tűzifa kötegelők, traktoros billenődobozok, markolók és egyéb erdészeti gépek.)

Traktorokhoz rögzített különböző darus rakoncás kocsik is rögzíthetőek, amelyeknek részük a hidraulikus rakodó daru, amely a megfelelő rönkfogó kanállal van ellátva.

FARMA erdészeti daru

Erdészeti daruk és kiegészítők vásárlása

Márkájuk, típusuk, kapacitásuk és szerkezeti kialakításuk függvényében erdészeti darukat különböző forrásokból is vásárolhat, legyen szó új, vagy használt eszközökről.

 • Márkakereskedésektől és gyártóktól
 • Erdészeti gépkölcsönzők
 • Erdészeti munkagépekkel foglalkozó kereskedésektől
 • Erdészeti rakodódarukra és kiközelítő kocsikra szakosodott daru és felépítmény gyártók
 • Aukciós, és apróhirdető oldalakon keresztül
 • Erdészeti és faipari munkagép kiállításokon és  szakvásárokon

 • HYAB Daruszerviz Kft.: Szolnok, Üllő, Cserszegtomaj
 • Eladó erdészeti darukat kínáló hirdetők feltöltése folyamatban az alábbi területeken: Budapest, Tatabánya, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Békéscsaba, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Debrecen.

Bérelhető hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com