Autódaru eladó

Eladó autódaruk vásárlása

Az autódaruk eladására, és megvásárlására is számos forrást lehet találni.

 • Használt állapotú eladó autódarukat a kereskedőktől, online aukciós oldalakon, autódarukat üzemeltető cégektől lehet vásárolni.
 • Új autódarukat a gyártóktól és a hazai márkakereskedőktől lehet megvásárolni.
 • Az autódaruk eladásában pedig jellemzően a piacterek és szakmai hirdető oldalak és a munkagép kereskedők nyújtanak segítséget.

Amikor eladó autódarut keres a piactereken, akkor az árak között viszonylag nehéz tiszta leszűrést találni, mert sok esetben az autódaruk kategóriája vegyül a darus autókkal (önrakodó teherautókkal). Ezért érdemes márkával együtt választani a gép keresését.

Ezért az autódaruk nem összetévesztendőek a darus autókkal, amelyek esetében a daru egy külön teherautóra szerelt hidraulikus rakodó daru, emelő felépítmény.

Az autódaru nem szállít, csak emel terheket, a darus autó viszont képes a platóra emelve szállítani a rakományt (kamionokra, teherautókra rögzített daruk).

Az eladó autódaruk ára (használt)

Különböző piacterek, és használt darukkal foglalkozó hirdető oldalakon kínált autódaruk árairól összevetve elmondható, hogy:

Egy használt eladó autódaru ára 1.000.000 és 10.000.000 forint között mozog átlagosan. Ezen felül is találhatóak ajánlatok egészen 37, akár 47 millió forintig is. Gyártási évüket tekintve találhat akár harmincéves és idei évben gyártott modelleket is.

Kereskedőktől, vagy üzemeltetőktől megvásárolt új, vagy használt eladó autódaru megvásárlása tapasztalt darukezelőknek és megfelelő műszaki ismeretekkel rendelkezőknek ajánlott. A vásárlást követően ezek a gépek rendszeres karbantartást igényelnek, akárcsak bármilyen jármű. A befektetett összeget középtávon is képes visszahozni, mivel ezekkel a gépekkel több típusú feladatot is el lehet látni.

Hirdetés

Eladó autódaruk, darus autók és teherautók

A Gobal Kertransz Kft. Északkelet – Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb autódarus vállalkozása. Teljes rugalmassággal, maximális megoldó és segítőkészséggel, több éves múltjából eredően magas szakmai rutinnal, hozzáértéssel, biztonsággal és magas minőségű szolgáltatással áll az új és meglévő partnerei számára!

Eladó autódaruk Gobal Kertransz Kft (1)

Árak és információk:

Eladó eszközök, autódaruk megtekintése >>

Telefonszám: 06-20-574-5003

Email: gobal@gobal.hu

  Szolgáltatási terület: Észak Magyarország, és Országosan

A Gobal Kertransz Kft. a BorsodChem Zrt. területén található telephelyén is nap, mint nap széles gépparkkal, és eladó autódarukkal (Demag, Grove, Liebherr, stb.) áll rendelkezésre megrendelői részére.

 

Az autódaruk vásárlásának számos előnye van, beleértve a hatékonyságot, a sokoldalúságot, a biztonságot és a hosszú élettartamot. Ha nehéz tárgyak emelésére és mozgatására van szüksége, az autódaruk jó lehetőség lehetnek az Ön számára.

Hirdetés

Autódaruk, munkagépek importálása

A Munkagepbeszerzes.hu széles körű termékválasztékkal megbízható megoldást kínál út- és mélyépítő vállalatok, bányászati és egyéb ipari cégek számára. A munkagépbeszerzés területén a közel 10 éves szakmai múltnak köszönhetően a vásárlás teljes menetét végigkíséri a kiválasztástól a szállításig. A jelenleg kínált eladó autódaruk, mobildaruk és darus autók között megtalálható márkák: Terex, Faun Tadano, Demag, Grove, MAN, Mercedes-Benz Actros.

Munkagépek beszerzése, kategóriák
Weboldal és további információk: Autódaruk, munkagépek megtekintése >>

Telefonszám: 06-20-912-7066

Telefonszám: +49 1 632 585 846

Email: info@munkagepbeszerzes.hu
A kínálatban különböző kapacitású és gyártmányú gépek (pl: rakodók, traktorok, földmunkagépek és daruk) mellett a piaci igényekre reagálva gumiabroncsok és kanalak széles választéka is megtalálhatóak.

 

Az autódaruk vásárlásának előnyei

Az autódaruk olyan nagy teherbírású emelő és munkagépek, amelyeket nehéz tárgyak emelésére és mozgatására használnak. Széles körben használatosak az építőiparban, a mezőgazdaságban, a gyártásban és még sok más iparágban is.

Egy eladó autódaru megvételének számos előnye van

 • Hatékonyság: Az autódaruk hatékonyan használhatók nehéz tárgyak emelésére és mozgatására. Ez segíthet növelni a termelékenységet és csökkenteni a költségeket.
 • Sokoldalúság: Az autódaruk sokoldalú gépek, amelyeket számos feladatra használnak. Ez segíthet megtakarítani a pénzt, mivel nem kell több gépet vásárolnia különböző feladatokhoz.
 • Biztonság: Az autódaruk biztonságos gépek, amelyeket megfelelő képzés és gyakorlat mellett használnak. Ez segíthet megelőzni a balesetek előfordulását.
 • Hosszú élettartam: Az autódaruk jól karbantartva hosszú ideig szolgálhatnak. Ez segíthet csökkenteni a gépek újravásárlásának költségeit.

Ismertebb autódaru márkák

Legkeresettebb autódaru márkák

Demag

Demag AC 250-5 autódaru

LIEBHERR

LIEBHERR LTC 1045-3.1 autódaru

GROVE

A Grove GRT8100 autódaru jellemzőinek és előnyeinek áttekintése

KATO

TEREX

Terex RT 90

Hol van lehetősége eladó új, vagy használt autódarukat vásárolni?

 • Használt autódaruk vásárlása közvetlenül az üzemeltetőktől
 • Autódaruk beszerzése munkagép kereskedőkön keresztül
 • Használt autódaruk az online piactereken, aukciós, apróhirdető oldalakon
 • Új autódaruk vásárlása márka képviseletektől, forgalmazóktól és viszonteladóktól

 

További információk:

 • Az autódarukkal együtt érdemes a mobildaru eladói kínálatát is figyelembe venni a szükséges hatótáv és kapacitás tekintetében.
 • Amennyiben túl magasnak bizonyulnak az új, vagy használt eladó autódaruk árai, viszont továbbra is szüksége lenne az általuk nyújtott megoldásra, úgy érdemes lehet autódaru bérlés szolgáltatást igénybe venni az adott feladatra.
 • További tippek és információk a daru vásárlással kapcsolatban: Daru értékesítés és vásárlási tanácsok.

Hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com