Mobilkerítés eladás és bérlés

 • by

Mobilkerítések eladása és kölcsönzése

A mobilkerítések (mozgatható ideiglenes kerítések) jellemzően olyan horganyzott acélcső keretből készített ideiglenes kerítések, amelyek könnyen tárolhatóak, felállíthatóak, szállíthatóak és rugalmasan elhelyezhetőek bármely évszakban és helyzetben is. A kerítés belső rácsa acélhuzalból készített hegesztett hálós panelek, melyek rendkívül időtálló és masszív konstrukciók.

Mobilkerítés részek építve

A mobilkerítések számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos kerítésekkel szemben, például könnyen mozgathatók és telepíthetőek, és viszonylag olcsók, ezért egyaránt érdemes lehet bérelni, vagy külön megvásárolni is. Az össze- és szétszerelést egyetlen ember is elvégezheti különösebb erőfeszítés nélkül.

Mobilkerítések ára

A mobilkerítések ára jellemzően a megvásárolni, vagy bérelt kerítés elemek számától, és ahhoz tartozó szükséges alkatrészektől függ. Valamint a megrendelési kiszállítási területektől is (Budapest, Tatabánya, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Békéscsaba, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Debrecen).

Árajánlatot a vásárlásra, kiszállításra és bérlésre is közvetlenül a https://mobilkeriteses.hu weboldalon tud kapni.

A kerítéseket magánszemélyek ugyanúgy megvásárolhatják és bérelhetik mint vállalkozások, cégek és intézmények is.

Mobilkerítés ára és rendelése

A mobil kerítések alkalmazási területei

 • Rendezvényeken: Koncertek, sportesemények és egyéb rendezvények körüli terület lezárására, közlekedési útvonalak kialakítására tökéletes megoldást biztosítanak a mobilkerítések, kordonok, és az elemek szerint szerelhető kapuk is.
 • Építési területeken: A mobilkerítéseket gyakran használják építkezési területek lezárására, amely lehet ideiglenes, vagy hosszútávú megoldás is. Ezekben a helyzetekben igen előnyös a könnyed mozgathatósága, hiszen az építési területen mozgó munkagépek mozgásához, vagy az építési folyamatokhoz is rugalmasan lehet alakítani.
 • Ipari területekhez, ideiglenes raktárak létrehozásához, közúti forgalom biztosításához: Több olyan helyzetben is érdemes igénybe venni a mobilkerítések adta előnyöket, amelynek köszönhetően növelhetjük a biztonságot, ideiglenes határokat jelölhetünk ki, kialakíthatunk adhock logisztikai tereket, kültéri, akár beltéri munkaterületeket is.

Hirdetés

Mobilkerítések forgalmazása (eladás és bérlés)

A Sittcsúszda Group Kft. a világon egyik legnagyobb és legelismertebb gyártó, a Heras mobilkerítéseit forgalmazza, melyek egyesítik a funkcionalitást és a könnyű használhatóságot is.

 

Teljes információk:

Raktár:

Telefonszám:

Email:

 

Mobilkerítések kerítések részei

A kerítés táblák felállításához szükségesek a műanyag talpak, biztonsági és rögzítő bilincsek, valamint mindez bővíthető igény szerint kapukkal, forgatókkal, kerekekkel is, valamint takaróponyvákkal lehet elszeparálni a területet.

Mobilkerítés rögzítő talp

Mobilkerítés panel mérete

A mobil kerítések lényege pontosan az elemek szabadon választható mennyiségéről is szól, így szinte bármilyen hosszúságban összeépíthetőek. Lehet egy darabot is vásárolni, ahogyan akár több százat is.  Méreteit tekintve egy panel (kerítés elem) paraméterei a következőek:

Mobilkerítés méretei

 • Magasság: 2 méter
 • Szélesség: 3.5 méter
 • Hálónyílás magasság: 25 cm
 • Hálónyílás szélesség: 10 cm
 • Huzalvastagság: 3 x 2,5 mm
 • Cső átmérő: 4 cm
 • Tömeg: 13,4 kg

 

A cikket szponzorálta a Sittcsúszda Group Kft.

Kapcsolódó tartalmak:

Mobil konténer

Mobil konténer bérlés eladásSzámos iparág és gazdasági ágazat használ moduláris mobil konténereket, különböző célokkal és időtávra. Raktárkonténer, irodakonténer, szaniter konténer, öltöző konténer, őr és porta konténer

Sitt csúszda

Sitt csúszda, sitt ledobó, törmelék csúszdaA sitt csúszda biztonságos és hatékony megoldás az építési törmelékek eltávolításához, amelyet magánemberek és vállalatok is bérelhetnek, vagy megvásárolhatnak. Sitt csúszda bérlés és eladás