Daru-emelőgép szerviz

Daru-emelőgép szerviz, javítás, felülvizsgálat, alkatrészellátás

A daru, emelőgép szervizeknek gyakran kell diagnosztizálniuk azokat a problémákat, amelyek a gépeikkel kapcsolatban merülnek fel a műveletek során. Ezek a problémák hidraulikus, elektromos, mechanikus hibaelhárítást és karbantartást igényelhetnek. Az ilyen javítások azonban időigényesek és költségesek, ezért a megfelelő daru szervíz és alkatrész szállító megtalálása fontos tényező.

Fontos a daruk folyamatos és elérhető szerviz háttere

A megfelelő és hosszútávon is jól működő szerviz háttér megtalálása elengedhetetlen és aranyat érhet a minőségi kiszolgálásban!

Fontos megtalálni a számunkra legjobb daru szerviz szolgáltatót annak érdekében, hogy a daruzás során a szervizes technikai háttér jól ismerje technikai szükségletünket, legyen szó adhock javításról, alkatrészek beszerzéséről, vagy egyéb javítási munkákról.

Daru szervizek, javítás, szerelés és karbantartás

Fontos tudni a daru szervizekről, hogy nem mindegyik szerviz szolgáltat országosan. Ahogyan nem minden daru szerviz javít minden márkát vagy típust. Az is gyakori eset amikor egy márka speciális szervize eltud látni más márkák és típusok javítását is.

A minőségi alkatrészek gyors beszerzése, és elérhetősége is ugyanígy köthető egy jó szerviz forráshoz is, de ugyanakkor az is megeshet, hogy maga a szerviz hibátlan, viszont a szükséges alkatrészeket más forrásból tudja kikeresni és megrendelni.

Emelőgépek, daruk kötelező ellenőrzése

Az emelőgépek időszakos felülvizsgálata a munkavédelmi jogszabályok által is előírt kötelezettség, melynek célja a gépek biztonságos üzemeltetésének biztosítása. Lásd, pl: Emelőgép Biztonsági Szabályzat (47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet)

Pandur Emelőgép Kft. Szolgáltatási terület: Dunántúl 

Hirdetés

Emelőgépek időszakos vizsgálata

A Pandur Emelőgép Kft. a Dunántúl egész területén végzi az emelőgépek időszakos vizsgálatát: szerkezeti vizsgálatok, fő vizsgálatok, időszakos biztonságtechnikai vizsgálatok.

Emelőgépek időszakos felülvizsgálata

Emelőgép kategóriák vizsgálata:

– Állandó telepítésű emelőgépek (kivéve toronydaruk)
– Önjáró daruk
– Személyemelők, mozgóállványok, emelőasztalok
– Targoncák
– Függesztékek minden fajtája

Szakember: Pandur Norbert

Telefonszám: 06-20-576-9445

norbertpandur78@gmail.com

  Szolgáltatási terület: Veszprém, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár, Szekszárd, Pápa, Ajka, Esztergom, Siófok, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, Sopron, Kaposvár.pandur-emelőgép-logo

 

A vizsgálat során ellenőrzik az emelőgép szerkezeti elemeit, működését, biztonsági berendezéseit, és a vonatkozó szabványoknak való megfelelést.

A felülvizsgálat típusai:

  • Időszakos biztonsági felülvizsgálat: Legalább 5 évenként, de az emelőgép környezetének megváltozásakor is el kell végezni. A vizsgálat során ellenőrzik a gép általános állapotát, a szerkezeti elemek épségét, a működést, a biztonsági berendezések működőképességét, és a vonatkozó szabványoknak való megfelelést.
  • Szerkezeti vizsgálat: A gép főbb szerkezeti elemeinek roncsolásmentes vizsgálata, melynek során ultrahangos, mágneses, vagy más roncsolásmentes vizsgálati eljárásokat alkalmaznak. A vizsgálat célja a rejtett hibák felderítése.
  • Fővizsgálat: A gép teljes körű felülvizsgálata, melynek során a szerkezeti vizsgálaton kívül ellenőrzik a gép működését, a biztonsági berendezések működőképességét, és a vonatkozó szabványoknak való megfelelést.

Daru szerviz, felújítás, korszerűsítés, alkatrészek és a kiegészítők beszerzése

A daruk szervizelése mint munkafolyamat több célt is teljesíthet, így lehet kérni a klasszikus javításon túl a daruk felújítását, korszerűsítését, átépítését is amennyiben rendelkezik a megfelelő gyártó tapasztalatai az adott cég.

Hidraulikus rakodódaruk, emelőgépek és felépítmények

HYAB Daruszerviz Kft. Telephelyek:  Szolnok, Üllő, Cserszegtomaj

Hirdetés

HYAB Daruszerviz Kft.

A HYAB Daruszerviz Kft. 2010-ben alakult, és csúcsteljesítményű emelőgépek és hidraulikus rakodódaruk értékesítésével, szervizelésével, javításával, különböző fix kialakítású és billenő felépítmények gyártásával foglalkozik. A HIAB cégcsoport kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon.

hyab daruszerviz forgalmazott márkáinak logoi HIAB márkák

Gyártás, szerviz, modernizálás

– Új és használt emelőgépek felszerelése új és használt tehergépjárművekre
– Különböző felépítmények gyártása vevői igények szerint
– Emelőgépek időszakos, eseti és garanciális szervizelését és javítását
– Szükség és kérés esetén helyszíni szervizelést is vállalunk.
– Emelőgépek állapotfelmérését és komplett felújítását.
– Az általunk értékesített emelőgépek összeépítési tervdokumentációjának elkészítését, engedélyeztetési eljárását, esetleges műszaki vizsgáztatását.
– Emelőgépek szerkezeti- és éves felülvizsgálatát.

Értékesítés

Hiab, Loglift, Jonsered, Farma, BIGAB, Effer, Multilift, Moffett, Comet

Országosan lefedett szervizhálózatunk Szolnokon, Üllőn és Cserszegtomajon magas szaktudású, problémahelyzetekben jártas és motivált kollégákból áll. Szervizhálózatunk az ország egész területét lefedi, igény esetén akár 24-48 órán belül állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Bővebb információk:

Telefonszám: 06-56-429-793

Email: info@hyab.hu

Telephelyek: Szolnok, Üllő és Cserszegtomaj

 

A vizsgáztatás, ellenőrzés és egyéb műszaki beállítások és kezelések is mind-mind tartozhatnak a szerviz feladatokhoz, ahogyan a telepítés, helyszíni felmérés, oktatás, tanácsadás, és a financiális kérdések megtervezése is az üzemeltetés tekintetében, egyedi gyártás és tervezés.

Teherautók, kosaras emelőgépek és autódaruk

Gobal Kertransz Kft. Telephelyek: Miskolc, Kazincbarcika 

Hirdetés

GOBAL KERTRANSZ Kft.

Cégünk képzett szerelő szakemberekkel és 4db teljesen felszerelt szerviz autóval rendelkezik. Vállalunk teherautók, emelőgépek és autódaruk teljes körű szervizelését.

Teherautók, emelőgépek és autódaruk teljes körű szervizelése Gobal Kertransz Kft.

Árak és információk: A szerviz szolgáltatásról bővebben >>

Telefonszám: 06-20-574-5003

Email: gobal@gobal.hu

  Szolgáltatási terület: Észak Magyarország, és Országosan

Texa autódiagnosztikával állunk partnereink részére, aminek köszönhetően a diagnosztizálás és szoftveres szolgáltatás is elérhető. Haulotte gyártmányú gépek (teleszkópos rakodók, személyemelők stb.) teljes körű diagnosztikáját és kalibrálását, javítását vállaljuk.

 

Hol találhat daru, emelőgép szervizt?

Kattintson rá az adott pontra és megjeleníti a szerviz elérhetőségeit, vagy pedig listázza a találatokat a kis ikonra kattintva.

  • HYAB Daruszerviz Kft.: Szolnok, Üllő és Cserszegtomaj, igény szerint országosan: Budapest, Tatabánya, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Békéscsaba, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Debrecen.
  • Gobal Kertransz Kft.: Észak-Kelet Magyarország, és Országosan is.
  • Pandur Emelőgép Kft.: Dunántúl; Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Baranya, Somogy, Tolna).

Bérelhető hirdetési felület

Árajánlatkérés és érdeklődés: tothgergely@mechepit.com