Sittes konténer rendelés, bérlés

  • by

Sittes konténer bérlés és rendelés Budapest területén

A különböző tiszta hulladékok és alapanyagok elszállításában a sittes konténerek bérlése nyújtanak megfelelőbb megoldást rövid, akár hosszútávon is.

A Sittcsúszda Group Kft. az ipari méretű építkezésektől kezdve egészen a legkisebb családi házig nyújt biztonságos konténer szállítást Budapest kerületeibe.

Konténer rendelés esetén a konténeres autó akár 8 órán belül Önnél lehet, ráadásul külön díj felszámítása nélkül a konténer 7 napig is Önnél maradhat.

Konténer szállítás

A védett övezetekbe történő szállítás esetén  egy-két napot kell várni az engedélyek kiadására, ilyen helyszínek: Budai Vár és a Margit-sziget.

A sittes konténer bérlés ára a hulladék összetételétől is függ

A bérlés során a sittes konténer árak általában a konténer méretétől és a hulladék mennyiségétől-minőségétől is függ. Ezért a hulladék összetétele is befolyásolja a konténer árát.

Konténer típusok és méretek

Amennyiben a konténerbe kizárólag tiszta sitt kerül, úgy az ár kedvezőbb, mint amennyiben a konténer vegyes hulladékkal van megtöltve.

Ennek az az oka, hogy a tiszta sitt könnyebben feldolgozható, mint a vegyes hulladék. A tiszta sittet általában újrahasznosítják, míg a vegyes hulladékot lerakóba szállítják. A sittes konténer használatakor fontos, hogy a konténert csak az előírt hulladékkal töltsük meg.

  • Tiszta: beton, tégla, vakolat, kő, csempe, kerámia, cserép, föld.
  • Vegyes: zsákos sitt, gipszkarton, szigetelőanyag, fa, fólia, üveg, műanyag, papír, fémhulladék, nyílászáró, szövet, zöld hulladék
  • Káros (környezetre és az egészségre): veszélyes hulladék, hullámpala, síkpala, azbeszt, kátrányos dolgok, festék, ragasztó, oldószer, folyékony anyag, rovarirtó, növényvédő szer, elektronikai hulladék, gumi, akkumulátor, autóalkatrész, gyógyszer anyagok.

A konténerbe nem szabad olyan hulladékot tenni, amely veszélyes vagy bomlik, ezért tilos a konténerbe a káros anyagok beszórása. 

Hirdetés

Sittes konténerek rendelése és kölcsönzése Budapesten belül

A konténer bérléssel kapcsolatos információkkal kapcsolatban (pl: bérléti idő, árak, mennyiség, szükséges behajtási paraméterek, befogadó nyilatkozat, területfoglalási engedély, stb.) az alábbi elérhetőségeken kaphat.

Megrendelt konténer

Teljes információk:

Telefonszám:

Email:

 

Tippek a hulladék válogatásával kapcsolatban

  • A lehető legkisebbre kell törni, hogy könnyebben lehessen kezelni.
    tisztán kell tartani, hogy ne szennyezze be a többi hulladékot.
  • Szárazon kell tartani, hogy ne okozzon penészedést vagy bomlást
  • Válogatásával nemcsak a konténer árát csökkentheti, hanem a környezetet is védi, amelyet már az építkezés vagy a bontás során már érdemes elkezdeni.
  • A porózus anyagokat zsákokba kell gyűjteni.

A cikket szponzorálta a Sittcsúszda Group Kft.