Hordozható, teherautóra szerelhető targonca

  • by

MOFFETT hordozható, teherautóra szerelhető targoncák: Elektromos és dízel kivitelben is

A MOFFETT hordozható, teherautóra szerelhető targoncákat gyakorlatiasan a munkahelyi szempontok figyelembevételével tervezték, ezért a különböző szektorokban tevékenykedő vállalkozások – a mezőgazdasági termékektől és az építési anyagoktól a gyorsan forgó fogyasztási cikkekig – kihasználhatják akár a dízel, akár ez elektromos kivitelű szállítható targoncák sokoldalúságát és hatékonyságát.

Ezek a szállítható, hordozható targoncás pótkocsik következetesen kiemelkedő teljesítményt, sokoldalúságot nyújtanak. A kamion, vagy teherautó hátuljára szerelhető képességük miatt nincs szükség a rakománytér feláldozására, maximalizálva a hasznos teherautó-kapacitást.

A MOFFETT eSeries NX a világon elsőként gyártott teljes elektromos hordozható, teherautóra szerelhető targoncák, amely megalkotása fordulópont volt logisztikában. Nem bocsát ki károsanyagokat (alacsony zaj és vibrációs szintje), ezért ideális a rakományok kültérről beltérre történő szállításához rakodásához. Ezért a lakóövezetekben is lehet éjszaka dolgozni velük. Erős, csendes és környezetbarát, 4-utas kormányzású, csúcstechnológiás műszerfallal, valós idejű működési áttekintéssel és többféle töltési lehetőséggel rendelkezik.

Előnyök a gyártás és kereskedelem területein

MEZŐGAZDASÁG: A gazdálkodók számára a MOFFETT hordozható targoncák a mezőgazdaság területein megkönnyítik a műtrágyák, az állati takarmányok és egyéb anyagok elosztását kisebb és nagyobb gazdaságok területein is. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén manővereznek zsúfolt területeken, értékes időt és energiát megspórolva. Kialakításuknak köszönhetően a nehéz terepviszonyok között is megállják a helyüket.

ÉPÍTŐIPAR: Az építőiparban alkalmazott MOFFETT targoncák nélkülözhetetlenek az anyagok, eszközök és szerszámok hatékony mozgatásához, csökkentve a kézi munka igényét és fokozva a rakománykezelés termelékenységet. Kivételes manőverezhetőségük biztosítja agilitást és hatékonyságot még szűk építkezési területeken is.

BAROMFIIPAR: A baromfiipar a MOFFETT speciális targonca-választékából is tud profitálni, hiszen ezek a konstrukciók kifejezetten a nehéz munkakörülmények és alacsony munkamagasságok leküzdésére készültek. Az állatok kezelése egyszerűbbé válik, biztosítva a biztonságos és hatékony mozgatását minimális sérülési kockázat mellett.

HULLADÉKGAZDÁLKODÁS: A hulladékgazdálkodási műveletekhez a MOFFETT szállítható targoncák átfogó megoldást nyújtanak a hulladékok és az újrahasznosítható anyagok kezelésében. Könnyű kivitelezése és a teherautóra szerelhető képessége, és optimális rakománykapacitása lényeges gyorsítja és biztonságosabbá teszi a hulladékgyűjtést.

ITALGYÁRTÁS / ELOSZTÁS: A üdítőital-iparban a MOFFETT hordozható targoncák kulcsszerepet játszanak a termelékenység maximalizálásában és a szállítási idők csökkentésében. Kompakt kialakításuk biztosítja a hatékony rakománykezelést, lehetővé téve több szállítást kevesebb erőforrással. Ráadásul gyors felszerelési és leszerelési folyamatuk tovább növeli a hatékonyságot.

HONVÉDELEM: A honvédelmi konstrukciók magas manőverezhetőséget és működési biztonságot igényelnek, még korlátozott térben vagy nehezen járható terepen is. A MOFFETT terepjáró és szállítható targoncák ezekben a környezetekben is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és a targoncavezetőknek kivételes manőverezhetőség és terepjáró képességeket biztosítva.

GÁZIPAR / LPG: Az ipari környezetben, ahol a potenciálisan gyúlékony tartályok kezelése kiemelten fontos, a MOFFETT hordozható targoncák piacvezetőnek számítanak a biztonság, az hatékonyság és a láthatóság terén. Kivételes minden irányú láthatóságuk biztosítja, hogy az üzemeltetők teljes körű képet kapjanak a környezetükről, minimalizálva a balesetek kockázatát.

Targonca típusok

MOFFET teherautóra szerelhető targoncák

Elektromos targonca modellek

  • E2: Elektromos, Emelési kapacitás: 1.2 – 2 tonna
  • E4 NX: Elektromos, Emelési kapacitás: 1.5 – 2.5 tonna
  • E5 NX Elektromos, Emelési kapacitás: 2 – 2.5 tonna
  • E8 NX: Elektromos, Emelési kapacitás: 2.5 – 3.5 tonna
  • M2: Dízel, Emelési kapacitás: 1 – 1.5 tonna

Dízel targoncák

  • M4 NX V: Dízel, Emelési kapacitás: 2 – 2.5 tonna
  • M5 NX: Dízel, Emelési kapacitás: 2 – 2.5 tonna
  • M8 NX: Dízel, Emelési kapacitás: 2 – 3.5 tonna
  • M9: Dízel, Emelési kapacitás: 2.7 tonna
  • LR: Dízel, Emelési kapacitás: 3 – 3.5 tonna

 

Hirdetés

MOFFETT hordozható targoncák értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása

A HYAB Daruszerviz Kft. fő tevékenysége a tehergépjárműre szerelhető építőipari-, erdészeti,-hulladékrakodó daruk, hordozható targoncák, emelőhátfalak és a hozzá tartozó kiegészítők értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása.


Részletek: MOFFETT hordozható targoncák megtekintése >>

Telefonszám: 06-56-429-793

Email: info@hyab.hu

Telephelyek: Szolnok, Üllő és Cserszegtomaj
“Magas műszaki színvonalú termékeink piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza. Az egész országra kiterjedő szervizhálózattal és nagy szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.”

 

A cikket szponzorálta a HYAB Daruszerviz Kft. 

Forrásanyagok: HIAB.com

 

Kapcsolódó:

Targonca jogosítvány

Targoncavezető tanfolyam és jogosítványA gépkezelői tanfolyamok keretében van lehetőség megszerezni a targonca jogosítványokat a kiválasztott gépcsoportokra.